Aluvit

Zimné záhrady – Váš osobný raj v každom ročnom období

Predstavujeme novinku na trhu – moderný posuvný systém, ktorý je ideálny pre terasy a balkóny. Tento inovatívny produkt ponúka možnosť rozšíriť obytný priestor, pridať do interiéru viac prirodzeného svetla a zároveň chrániť pred nepriaznivým počasím a hmyzom.

01

Zvýšenie
obytného priestoru

Poskytujú dodatočný priestor na bývanie, relax a spoločenské aktivity, čím zvyšujú komfort a hodnotu nehnuteľnosti.

02

Celoročné
pestovanie

Zimné záhrady umožňujú pestovanie rastlín aj v chladných mesiacoch, čím rozširujú sezónu pre záhradkárov.

03

Energetická
efektívnosť

Moderné zimné záhrady môžu byť navrhnuté tak, aby znižovali energetickú spotrebu tým, že pasívne ohrievajú priľahlé miestnosti slnečným žiarením.

04

Estetický
prínos

Zimné záhrady dodávajú domu atraktívny a elegantný vzhľad, pričom vytvárajú vizuálne spojenie medzi vnútorným a vonkajším prostredím.

Využitie zimných záhrad

Zimné záhrady poskytujú flexibilný priestor, ktorý môže slúžiť na pestovanie rastlín, relaxáciu alebo rozšírenie obytného priestoru. Vďaka svojej všestrannosti a estetickému prínosu zvyšujú kvalitu života a hodnotu nehnuteľností.

Pestovanie rastlín

Umožňuje pestovanie rastlín, ktoré by inak v miestnych klimatických podmienkach neprežili a možnosť pestovať čerstvé bylinky a zeleninu počas celého roka.

Rekreačné účely

Sú ideálnym miestom na relax, čítanie alebo spoločenské stretnutia. Môžu byť využité ako priestor pre cvičenie, jogu alebo relaxáciu s výhľadom na prírodu.

Rozšírenie priestoru

Priestory môžu byť premenené na jedálne, obývacie miestnosti s veľkým množstvom prirodzeného svetla alebo pracovný priestor s výhľadom do záhrady.

objavte...

POSUVNÉ SYSTÉMY NA TERASY A BALKÓNY Aluvit

Skladací mechanizmus od ALUVIT umožňuje rozšíriť plochu domu alebo bytu. Dá sa presúvať alebo môže byť namontovaný pevne. Vpúšťa do interiéru viac prirodzeného svetla. Zasklenie výrazne znižuje množstvo prenikajúceho hluku.